dissabte, 3 de novembre del 2012

Descripció fotogràfica

En una de les sessions de COED de petit grup vam fer una activitat més dinàmica, que consistia en una descripció fotogràfica d'una companya de la classe. Ja que havíem estat treballant diferents maneres de fer una descripció, vam fer la part de descripció escrita, complementant-la amb una imatge, que per si sola havia de transmetre qui i com es la persona la qual havies descrit.

Davant les companyes de classe només vàrem presentar la part fotogràfica amb un peu de foto, que havia de ser concret i original per tal que fos un complement per entendre millor qui era la persona de la fotografia.

Aquella sessió de COED es va convertir en una exposició de fotografia. Totes vam presentar la fotografia que havíem fet de la nostra companya explicant tant el perquè de la fotografia com el del peu de foto, que en molts dels casos era essencial per entendre la fotografia.

Aquesta activitat ens va servir per fixar-nos en aspectes de la fotografia que són importants tenir en compte a l'hora de fer una fotografia descriptiva. Com per exemple, l'entorn i paisatge, l'enfocament de la càmera, els diferents plans, els colors... tot de petits detalls que si no es tenen en compte, en conjunt poden acabant influint a la fotografia i fer que no s'acabi d'entendre el que realment volem transmetre.

També va servir per a conèixer-nos més, ja que al fer aquesta activitat ens va obligar a aprofundir més sobre com era la nostra companya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada