dimecres, 10 d’octubre del 2012

Delicious

Delicious és una aplicació que serveix per a guardar les pàgines web que més t'interessen, afegir una descripció i fins i tot etiquetar-les perquè sigui fàcil trobar-les.

És online, per tant, és una avantatge que té aquesta aplicació, perquè encara que l'ordinador perdi la informació continguda en el seu disc dur, o treballis des de més d'un ordinador, sempre tindràs accés a Delicious i podràs tenir les teves pàgines web en diferents dispositius.

Qualsevol persona pot veure els enllaços que hagis guardat, sempre que es triï l'opció de compartir-ho amb la resta d'usuaris de Delicious. Gràcies a això i a l'etiquetatge de cada enllaç o pàgina web que es guarda, es crea una xarxa on trobar gent que té interessos similars als teus, i poder-los anar seguint per a enriquir-te més en els temes que t'interessin.

Les pàgines web guardades, s'arxiven per temes, per tant, això facilita la tasca de trobar l'enllaç que t'interessa. Aquestes llistes, també tenen l'opció de fer llistes privades per tal que altres usuaris no hi puguin accedir.

Us deixo el meu compte Delicioushttp://www.delicious.com/xenia_sarroca94

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada